CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri

CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri
CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri hande

 

CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri
Otomatik kapı sistemleri tasarımını 30 yılı aşkın süredir gerçekleştiren CEMEKS Firması, sektörün öncülerindendir. Tasarlanan kapı sistemlerini üretmek, uygulamak ve bunların satışını yapmak bünyemiz tarafınca gerçekleştirilmektedir. Ürünlerinin arkasında duran CEMEKS, satış sonrası servis ve bakım gibi hizmetleri de müşterilerine sunmaktadır. 
Otomatik kapı sistemleri içerisinde, Fotoselli kapı terimi günümüzde oldukça sık karşımıza çıkmaktadır. Hemen hemen her bina, ofis, dükkân, market, AVM, hastane ve otel gibi kullanım yoğunluğu olan alanlarda bu modeldeki kapıları kullanmak hem enerji tasarrufu hem de estetik açıdan çok önemli hale gelmiştir. Record Marmara Bölge Distribütörü olarak Marmara Bölgesi içerisinde Tekirdağ’dan Kocaali’ye kadar birçok şehirde CEMEKS otomatik kapı ve fotoselli kapı projelerinin farkı görülmektedir.
İnsan trafiğinin yoğun olması ve yaşam kalitesini iyi yöne çekmek açısından 90 derece kapı, teleskopik kapı ve fotoselli kapı gibi benzer sistemler kullanılmaktadır. Çift ya da tek kanatlı olan bu kapılar özel sensör sistemler aracılığı ile kendilerine yaklaşan kişileri algılayarak kapıları açar. Aynı şekilde kişiler uzaklaştığında kapı kapanır. 
Otomatik Kapı Sistemleri Nedir? | Ne İşe Yarar?
Otomatik kapı sistemleri güvenli konforun modern halini sunan kapı sistemleridir. Herhangi bir güç uygulamasına gerek duyulmadan, temasa ihtiyaç duyulmadan sensörler aracılığı ile kapının hareket edilmesi sağlanmaktadır. Hijyen anlamında ciddi bir konfor sunması sebebiyle hastane ve insan yoğunluğunun çok olduğu diğer yerlerde kullanımı tercih edilmektedir.
Özel elektronik bir sistem ve birbiri ile bağlantılı olan motor aksamları sayesinde otomatik cam kapı ve benzer kapı sistemlerin hareketi sağlanmaktadır. Bu kapı sistemlerinin sunduğu avantajlar sayesinde engelli bireyler açısından da kullanımı kolay olmaktadır. Kimi zaman kişilerin elleri dolu ve yükleri ağır olabilmektedir. Kapı sistemlerinin önceden algılayabilir olması ve kişiler yaklaştığında kapının açılabilmesi sayesinde günlük yaşama dair imkanlar sunmaktadır.
Otomatik Kapı Modelleri
Otomatik kapı sistemleri model açısından farklılıklar sunarak her alana ve tasarıma uygun bir ürün yaratmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile etkileşimli iletişim yöntemleri kullanarak uzaktan kumandalı yönetim şekli sayesinde isteğe bağlı ayarlamalar yapılabilmektedir.
Record kapı sistemleri, diğer kapı sistemlerinin temelini oluşturmaktadır. Bu doğrultuda yenilikler eşliğinde üretilen farklı otomatik kapı modelleri bulunmaktadır. Hızlı montaj ve ardından servis- bakım işlemlerinin takibi yapılarak kapı sistemlerinin kontrolü sağlanmaktadır.
Hijyen gerektiren ameliyathane gibi klinik alanlar; yoğun girişlerin olduğu AVM, otel, market ve restoran gibi alanlarda istenen amaçlara uygun modeldeki kapılar bulunmaktadır. Kapıların montaj edileceği alan hesap ederek ölçüler alınır ve müşteri isteği doğrultusunda öneriler ile birlikte tasarımlar yapılmaktadır.
Teleskopik Kapı Sistemi
Otomatik kapı sistemlerinden biri olan Teleskopik yana kayar kapı sistemi, dar geçiş alanlarında bile kullanım imkânı sunmaktadır. Ayrıca ses ve ısı anlamında ciddi oranda izolasyon görevi de gören bu kapılar, güvenli bir alan da sunmaktadır. Bu sayede tasarruf yapmak da mümkün bir hale gelmektedir.
Çift kanat ve dört kanatlı olarak uygulanabilen bu sitemin en üstün teknojiye sahip mekanizması Record bünyesinde bulunmaktadır. Hareket alanının genişlemesi ve kapıların kullanım konforunu artırmak amacıyla bu modeldeki kapı sistemleri tercih edilmektedir. İlgili alan için ölçüler alınarak müşterilerin istediği profil rengi, kapı tasarımı ve kapı sayısı hazır hale getirilir. Türkiye içerisinde Record Marmara Bölge Distribütörü olarak Marmara bölgesi şehirlerine ürün hizmetleri hızla devam etmektedir.
Hermetik Kapı Sistemi
Otomatik kapı sistemleri modelleri arasında ilke olarak hijyeni ön planda tutan ve bu doğrultudaki kullanım alanı sunan bir modeldir. Hastane, klinik ve operasyon odalarına uygun bir tasarım olması ile birlikte kullanımındaki kolaylık ile sıklıkla tercih edilmektedir.
Paslanmaz çelik parçalardan tasarlanarak işlevsel bir hizmet olanağını hijyen alanlarına yaratmaktadır.  Profillerin alüminyumdan oluşması anti-bakteriyel bir özellik sunarak güvenilir kullanım konforu sunmaktadır. Ameliyathane, klinik ve benzer alanların kapı girişlerine uygun ölçülendirmeler yapılabilmektedir. Ayrıca isteğe bağlı olarak tek ya da çift kanatlı tasarım uygulamaları seçeneği de bulunmaktadır.
Hermetik kapı için çoğunlukla kartlı geçiş, parmak izi, şifre, buton, el sensörü ve benzer seçeneklerde kapı kontrol imkanları bulunmaktadır. Dışarıya kapalı içeriden açma sistemi gibi farklı kontrol panelleri de yer almaktadır. Tüm bunların yanında kapılarda gözetleme penceresi denilen küçük camlar da bulunabilmektedir.
Fotoselli Kapı Sistemi
Otomatik kapı sistemleri modellerinin arasında en dikkat çekeni ve en çok kullanılan modellerinden bir tanesi de sensörlü kapı sistemidir. Otomatik cam kapı olarak da adlandırabileceğimiz bu kapılar, fotoseller yardımı ile yüksek algı gücüne sahiptirler.
Fotoselli kapılar pratik kullanım ve konforu sayesinde AVM, hastane, ofis ve restoran gibi yerlerde en çok tercih edilen kapı sistemleridir. Farklı model ve tasarımları sayesinde bulunduğu alana şık ve modern bir görünüm kazandırmaktadır. Modern çağın kapıları olarak adlandırabileceğimiz otomatik kapılar, aynı zamanda kişi ve mekanlar için güvenli alanlar da sunmaktadır.
Kontrol edilebilir olan bu dekoratif kapılar, giriş ve çıkışların yoğun olduğu zaman dilimlerine göre hızları ayarlanabilen kapı sistemleridir. CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri Firması da İsviçre Üretimi Record firması yapılan Distribütörlük anlaşması ile alanında en iyisi olarak kaliteli parça ithalatını sağlamaktadır. Cam, kapı, dekorasyon ve güvenliğin ortak noktası olan kapı sistemleri ise büyük bir özveri ile tasarlanmaktadır.
Adres: Zümrütevler Mah. Eski Üsküdar Cad. Ural Sok. No: 9 Maltepe/İstanbul
Web: https://www.cemeks.com.tr 
Email: [email protected]
Telefon 0216 417 50 23
Whatsapp: 905322162460

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X