LÖSEV’den MEİGDER’e ziyaret

LÖSEV’den MEİGDER’e ziyaret
LÖSEV’den MEİGDER’e ziyaret hande
Bu içerik 77 kez okundu.

LÖSEV’den MEİGDER’e ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana Bürosu Aktif iletişim Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni ziyaret ederek hasta çocuklar ve aileleri için düzenlenen Ramazan kampanyası hakkında bilgiler verdi.
25 yıl önce kurulan ve 6 milyonu aşkın gönüllüsüyle lösemili çocuklara umut olan LÖSEV’in Adana Bürosu Aktif iletişim Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak, Ramazan Kampanyası tanıtımı için MEİGDER Yönetimi ile buluştu. Kaynak, ziyaretinde LÖSEV faaliyetlerini anlatıp broşür verdi. MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu da ziyaretinden dolayı Kaynak’a teşekkür ederek bugüne kadar binlerce hasta çocuğa ve ailelerine umut olan LÖSEV’e internet gazetecileri olarak her zaman destek vereceklerini kaydetti.
RAMAZAN KOLİSİ BAĞIŞI ÇAĞRISI
Ziyarette tamamen bağışlarla faaliyetlerini sürdüren LÖSEV’e katkıların artması yönünde işbirliği içinde olunması vurgulanarak vakfa kayıtlı yüzde 87’si çok yoksul aile ve çocuklarına; rahat, bereketli, eksiksiz bir Ramazan ayı geçirmeleri ve tedavi sürecinde en az ilaçlar kadar önemli sağlıklı beslenme şartlarının devamının sağlanması amacıyla gıda yardım kolileri gönderileceği ifade edildi. Bu çerçevede kampanya kapsamında bağışta bulunmayı arzu edenlere https://www.losev.org.tr/bagis/ramazangida.html adresinden koli bağışında bulunabileceği çağrısı yapıldı. Öte yandan bağışçılar fitre ve zekatlarını da LÖSEV’e verebilecekler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Nisanur OYAN, yaşanmış bir hikâye olan eseri “Gülfem ” hakkında merak edilenleri okurları için cevapladı.
Nisanur OYAN, yaşanmış bir hikâye olan eseri “Gülfem ” hakkında merak edilenleri okurları için cevapladı.
12 kente sarı kodlu uyarı
12 kente sarı kodlu uyarı
404 File Not Found

404
File Not Found

褦ȤڡϸĤޤǤ

Υ顼ϡꤷڡĤʤäȤ̣ޤ

ʲΤ褦ʸͤޤ

  • 褦Ȥե뤬¸ߤʤʥեֲսäƤˡ
  • URLɥ쥹ְäƤ롣